Tempat Paling Inovatif Pikeun Dagang Online

Antarbeungeut saderhana sareng langkung ti 100 aset dagang global. Meunang dagang fléksibel tur payouts nepi ka 218%.

Mimitian dina hiji klik
Tempat anu paling inovatif pikeun dagang online
  • Dollar Virtual

    Kéngingkeun $10,000 Dollar Virtual.

    90% investor gagal sabab investasi tanpa kaahlian. Kéngingkeun pangaweruh énggal tina akun demo, sareng teras dagang sacara serius.

  • Jumlah transaksi minimum

    $1 Jumlah Dagang Minimum

    Sanaos anjeun ngagaduhan pangalaman sareng akun demo, entong investasi tanpa pangalaman. Gantina, mimitian leutik tur tumuwuh step-demi-step.

  • Jumlah investasi minimum

    $5 Jumlah Investasi Minimum

    Kalolobaan calo ngecas pisan sateuacan nyobian. Poho ngeunaan aranjeunna. Upami anjeun teu ngagaduhan anggaran anu diperpanjang, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun.

  • Komisi pikeun deposit atanapi ditarikna

    $0 Komisi dina deposit Atawa ditarikna

    Anjeun bosen waragad disumputkeun? Poho ngeunaan aranjeunna. Kéngingkeun transparansi sadaya prosés dina panel admin anu lugas.

  • Métode pamayaran

    50+ Métode pamayaran

    Poho ngeunaan tukeur duit. Ngahémat waktos anjeun. Mayar sareng mundur nganggo metode cinta anjeun.

    • Visa
    • Ethereum
    • WebMoney
    • Bitcoin
    • Litecoin
    • vLOAD
    • ADVcash
    • Tether
    • Ripple
    • Jeton
    Tambih deui
  • Aset pikeun dagang

    100+ Aset Pikeun Dagang

    Kuring ngan ukur sababaraha: Apple, Tesla, Amazon, Visa, Facebook, SP500, Emas, Gas Alam, Minyak Brent, EUR / USD, sareng sajabana.

Naha Pocket Option Nyaéta Pilihan Anu Katuhu

  • Dagang fléksibel

    TRADING FLEKSIBEL

    Diajar tren panganyarna ngeunaan dagang express, dagang gancang jeung digital, pesenan pending, mt5 Forex, dagang nyalin. Anggo data anyar sareng alat saderhana anu ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu leres.

  • Diajar sateuacan anjeun ngalakukeun

    DIAJAR samemeh migawe

    Seueur tutorial léngkah-léngkah sareng pituduh pamungkas ngajurung anjeun kana strategi dagang anu leres. Anjeun teu kedah milarian dina Google atanapi YouTube sabab sadayana tiasa diaksés dina hiji tempat.

  • Rupa-rupa instrumen dagang

    Rupa-rupa Instrumén Dagang

    Anggo aset pikeun padagang naon waé: mata uang target, komoditi, crypto, saham. Ulah ngawatesan strategi milih anjeun.

  • Akun demo

    AKUN DEMO

    Duit maya ngabantosan pikeun nguji sateuacan investasi. Coba sagala kauntungan dina akun Demo. Lamun leungit duit, lajeng leungit duit virtual.

  • deposit gancang / ditarikna

    DEPOSIT gancang / ditarikna

    Metodeu pamayaran anu paling merenah ngabantosan deposit sareng ditarikna tanpa repot. Taya waragad disumputkeun.

  • konsumén wareg

    BAGJA PELANGGAN

    Tujuanana kami pikeun cooperate jeung konsumén pikeun lila. Ilubiung dina turnamén dagang, kéngingkeun hadiah, bonus biasa, kode promo, sareng kontes anu sayogi pikeun padagang naon waé.

  • Mangpaat pikeun padagang naon waé

    Kaunggulan pikeun padagang naon

    Cashback sareng seueur fitur sanésna ngajantenkeun pangalaman anjeun langkung nyaman sareng résiko minimal. Jadi nengetan dagang jeung poho ngeunaan birokrasi.

  • Indikator jeung sinyal

    INDIKATOR & SINYAL

    Anggo indikator populér, sinyal, sareng sadayana pikeun pangalaman dagang tingkat luhur. Ku kituna ulah ragu; ngan pariksa kaluar haratis.

Anjeun teu perlu ngarobah / meuli gadget anyar. Gantina, pake aplikasi kami dina ios, Android, Windows, Sakur Web Browser (Chrome, Opera, Mozilla, Safari, jsb), Telegram Bot.

Star

Peunteun Trustpilot nyaéta 4.5,
dumasar kana 1,552 ulasan

4.5 Stars
Meunang Nepi ka 50%
dina deposit munggaran
Panawaran sayogi
0D 00H 24M 44S
Meunang Kode Promo
Arvind Kumar
Arvind Kumar
stars
in
My experience is good about this platform there are a variety of instruments and assets the system ui is great and trade execution is very fast which is a plus point for those who trade with low timeframe deposit are instant without a fee but withdrawal can take 30min to 1hr overall my experience is good with this broker

View all

Petter Ter-Borch
Petter Ter-Borch
stars
se
I have been trading for a while now, and I got a tip from a friend a while ago to try this company. This far this company has only been great, in both service and information. The withdrawal process has never been an issue, more than it has taken a little too long sometimes, but it has not been days or so.

View all

Kwabena Yankey
Kwabena Yankey
stars
us
I withdrew a decent sum of money at 3:10 a.m. last night and received it at work about 5 p.m. the same day. I made the money in three days, largely through the OTC markets. I've noticed that Bitcoin takes much longer (2-5 days) to withdraw than other cryptos, such as Litecoin. Overall, it's a blessing to have an honest website that will pay you for your talents and ability to spot market trends.

View all

jane ramos
jane ramos
stars
au
The App is simple and easy to follow which is a plus for a newbie like myself! It’s made up of a great team who knows what they’re talking about. And any questions I’ve had they dealt with it quickly. Would absolutely recommend them if a newbie and looking at starting in the world of trading.

View all

Kularathna Bandara
Kularathna Bandara
stars
lk
The company is doing well alot has change over the years instant deposits now it takes about 2 to 3 days to receive funds. To be honest don't change anything about I love how the app is running I run into no issues with it I love to trade just keep the app running and we will be okay id 60974791 my name is Kularathna bandara

View all

Neil singh
Neil singh
stars
in
the best trading platform and they are most smooth working trading apps and they also provide nice customer support and there is no manipulation in the market and the best broker in tbhis industry so far

View all

Naha Ahli Dagang Top Paké Pocket Option

Kumaha urang milih calo?
  • 1. Rupa-rupa strategi mantuan pikeun manggihan hal anu hade pikeun aranjeunna. Ulah niru batur. Mertimbangkeun preferensi pribadi Anjeun.
  • 2. panganteur ramah-pamaké. Desain basajan mantuan pikeun ngahemat waktos tur nengetan dagang.
  • 3. Fitur komprehensif. Alat anu langkung canggih ngabantosan ngahontal hasil anu langkung luhur.
  • 4. Amanah. Pocket Option parantos dina tahap luhur salami sababaraha dekade.
  • 5. Ngarojong. Padagang peryogi bantosan langsung 24/7.
  • 6. komisi preferable nyugemakeun sagala maksud.
  • 7. Minimum akun ngabantosan pikeun nguji sateuacan investasi serius.
  • 8. Gaya dagang basajan. Platform nyarankeun - anjeun mutuskeun.

Pocket Option nawarkeun bonus 50% dina investasi munggaran anjeun-euweuh fee disumputkeun.

Nampi kado pikeun Taun Anyar

Nampi kado
pikeun Taun Anyar

Milih kado
  • Pilih salah sahiji kaos kaki

    Hoyong terang tuah anjeun? Pilih salah sahiji kaos kaki pikeun kéngingkeun kado dina akun Pocket Option anjeun.

  • Hadiah bakal ngantosan anjeun

    Anjeun ngan bisa milih kado hiji waktu. Hadiah bakal ngantosan anjeun dina akun dagang anjeun saatos pendaptaran.

Nampi kado pikeun Taun Anyar

Dinten terakhir promosi nyaéta 31 Januari 2022.